szerda, 16 október 2019
A+ R A-

A textilpelusvilág a modern mosható pelenkák világa.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

 

babák mosható pelenkában

 

A mosható pelenkázás egyáltalán nem olyan nehéz feladat, mint az elsőre látszik. Szeretnénk minden érdeklődőnek segíteni, hogy eligazodhasson ebben a világban.


Sok információt lehet találni az interneten ebben a témában. Mégis azt gondolom, hogy ez az oldal egyedi, és többet tud nyújtani mint más honlapok. Elsősorban azért, mert a szerkesztők maguk is olyan gyakorló anyukák, akik mosható pelenkát használnak.

 

A modern textilpelenkák világa már olyan széles körű, hogy csak kapkodhatjuk a fejünket. A gyártók ezer fajta mosható pelenkát hirdetnek a különböző webáruházakban. Sajnos a boltokban egyelőre keveset találhatunk közülük. 

A textilpelus világon szeretnénk bemutatni a mosható pelenkázós anyukák véleményét. A különböző pelenka fajták előnyeit, hátrányait. Csakhogy nem a gyártók és kereskedők elfogult, vagy annak hitt leírása a cél, hanem a valóságos tapasztalatok közzététele.

Szeretnénk támogatást nyújtani abban, hogy mindenki megtalálhassa mosható pelenka fajták közül azt, amelyik a számára megfelelő, testhezálló, és megfizethető.

Szeretnénk válaszokat adni  minden olyan kérdésre, ami a mosható pelenkák használata, vagy a vásárlás során felmerülhet a kezdő anyukákban.

A magazin oldalain bárki választ találhat a leggyakrabban felmerülő kérdésekre, és a tévhiteket is igyekszünk eloszlatni.

A céljaink:

  1. Eljuttatni minden érintetthez a mosható pelenkázást mint alternatívát, és megismertetni velük a mosható pelenkázás lehetőségeit. Emellett persze a mosható pelenkák és a velük kapcsolatos termékek elérhetőségét is.
  2. Egy megfelelő áttekinthető információ forrást nyújtani azoknak akik meg szeretnének próbálkozni a mosható pelenkázással, de még vannak kérdéseik.
  3. Támogatni és fejleszteni a magyar mosható pelenkák készítőit, a legkisebbektől a legnagyobbakig.
  4. Olyan rendezvények szervezése, ahol élőben lehet találkozni a mosható pelenkázással, és a vele kapcsolatos egyéb termékekkel.