Textilpelus Világ

A modern mosható textil pelenkák világa

All in One (AIO) nadrágpelenka

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

AIO pelusok

Ez az a pelenkarendszer, aminél minden egyben van.

Nagyszülő és apabarát pelenkának is szokták nevezni, ugyanis ahogy levesszük a szárítóról, már mehet is a babára, nem kell semmit sem belerakni.

A szabása, kialakítása nagyon hasonlít a megszokott eldobható pelenkákéra. Feladni is pont ugyanolyan egyszerű. Ha a legkevesebb munkával szeretnél környezetbarát módon pelenkázni, akkor ezt a pelenkát neked találták ki.

 

 

Ezekhez a pelenkákhoz nem kell nedvességzáró külsőt használni, mivel a pelenka külső része poliuretánnal laminált (pul) textilanyag, ez biztosítja a nedvességzárást. Ehhez van hozzávarrva a pelenka belső fele, mely bőrbarát anyagból készül. Ez lehet mikropolár, bambusz, egyéb pamut anyag. Így tehát minden egyben van, ami a pelenkázáshoz szükséges. A székletfogó papírt azért ebbe a pelenkába is érdemes beleteríteni.

 

A kezeléséhez az alapokon túl néhány dolgot figyelembe kell venni:


-Az ecetes vízben való áztatás lehetséges, de kerüljük, mivel az ecet károsíthatja az anyagot, inkább szárazon tároljuk.


- Mosás 40-60 °-on történhet. Ha tépőzáras a pelenka, ügyeljünk rá, hogy mosásnál a tépőzárak egymásba legyenek kapcsolva. Minden esetben ellenőrizzük a gyártó ajánlásait.


-    Folt esetén használhatjuk a folttisztító praktikákat.Nincs jogosultságod hozzászólást írni, vagy éppen inaktiváltuk a hozzászólás rendszert.