szerda, 16 október 2019
A+ R A-

Puppee

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Puppee Mosható Pelenka

Név: Puppee / Oláh Fruzsina

Termékek: Mosható Pelenka

Elérhetőség:

Web: https://www.facebook.com/pages/Puppee

 

Hozzászólások  

#1 Stella 2015-02-27 11:17
Egy nagyon cuki külsőnk van, betétekkel. A külső az mellett,hogy imádnivaló simán bírta az éjszakai bevetést pelus belsővel s szépen illeszkedik babómra sőt a robbanóskaki is bent maradt :) A betétek pedig hát...ilyen szuper betétekkel még nem találkoztam, gondolkodom lecserélni a nappali készletemet csak ezekre. Nagyon jól szívnak és kényelmes csomagot csinál a babának, nekem külön jó,hogy bepatentolható így biztos nem csúszik el :)
Idézet
#2 28 Liliom 2015-02-28 21:52
Az árát kicsit borsosnak érzem, így rosszul érintett, mikor a peluson és a betéten is elvarratlan szálakat, szaladó cérnát találtam. A külső varrása, ill. a betét szegélye több helyen nem volt jól eldolgozva. Számomra az első benyomás döntő, így nem lett szerelem. :( Bízom benne hogy ez csak egy egyedi eset, mert mindenki más egyébként nagyon dícséri! :)
Idézet
#3 Ágota Skultéty 2015-03-07 09:19
Nálunk volt már belőle M-es vándorpelus, jelenleg az S méretűt próbálgatjuk. Nekünk nagyon bejött, cukik a minták, egyszer sem áztunk, igaz €n eddig mindig raktam egy picike bambusztetrát is, így volt, hogy 3,5-4 órát is bírt. Árban betéttel együtt kicsit borsos, de azért tervben van saját példány beszerzése.
Idézet
#4 Boldis-Molnár Anna 2015-06-19 16:45
Habár a vándor s-es méretű ázott nálunk, bevállaltam egy M-es sajátot...s a legjobb döntés volt.Azóta 3 Puppee külsőnk van, amit akár este,akár nappal szívesen adok fel kislányomra.Nagyon szép,igényes kivitelezés s mivel csak magyar pelusokat használok,örülök,hogy ilyen jó minőségű hazai termékre akadtam.A minták mellett a fazonja "bűvölt" el a legjobban, ugyanis tetra pelenkával is kiválóan,szép csomagot képezve működik.S habár az efyik legkedvesebb pelusmárkánk, negatívumként egy dolgot tudok felhozni, még használtan is drága.Mindezek ellenére,1db-ot mindenképp érdemes beszerezni.
Idézet