szerda, 16 október 2019
A+ R A-

Szépvölgyi Andrea

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

 

Csillandi Mosható pelenka Név: Szépvölgyi Andrea / Csillandi
Termékek: Mosható Pelenka Belső, Külső , Kiegészítők
Elérhetőség:
Web:http://www.meska.hu/Shop/index/8843 
 

Hozzászólások  

#1 Andrea Szépvölgyi 2015-02-26 14:36
2006-ban végeztem el egy varrótanfolyamot, és azóta rendszeresen varrok mind a magam, mind az ismerőseim számára szoknyát, ruhát, inget, blúzt, táskát, függönyt, terítőt, amire csak igény van.

2013-ban született a kislányom, és már várandósan megfordult a fejemben, hogy mosható pelenkába szeretném csomagolni. Ősszel vásároltam is anyagokat, majd megvarrtam magam a pelenkáit. Egyre több gyakorlatot sikerült szereznem, eleinte az ismerőseim felkérésére készítettem másnak is pelenkát. Egyre többen rendeltek tőlem, ezen felbátorodva a Meskán is hirdetni kezdtem a pelusokat. Igyekszem minőségi alapanyagokat felhasználva szívvel-lélekkel elkészíteni az egyes darabokat.
Idézet
#2 Gabriella 2015-02-27 12:04
Néhány hónappal ezelőtt láttam meg egy hirdetett pelusát, mind a minta, mind a fazon tetszett, így írtam neki egy levelet, hogy tudna e olyat csinálni, ami a mi "igényeinket" kielégíti. Nagyon kedves, segítőkész volt, igyekezett olyan szabásmintát találni, ami a mi belsőnkhöz jó lesz külsőnek, és a fiam vastagabb combját se fogja szorítani. Az eredmény tökéletes lett, nagyon szeretjük, mi csak "atombiztosnak" hívjuk, még sose ázott ki. Sajnáljuk az addig vett többi külsőt, ha előbb tudunk Andrea munkáiról, vele csináltattuk volna inkább mindet. Mindenkinek szívből tudom ajánlani!
Idézet
#3 Zaza 2015-03-01 04:12
Belsőket vettem Anditól. 3 különböző fazonból és anyagból. A szárnyasan szétálló és összehajtható fenomenális. Levédetném a helyébe, ha még nem tette. :) Viszont a másik 2 fazon és anyag nem jött be. Az egyik nagy csomagot képez és rettentően merev. A másik még rosszabb. Foszlik mind a cérna, mind az anyag. Lyukad is. Az első fazon nagyon jól bírja, szívből ajánlom mindenkinek. Mondjuk kicsit nagyobb csomagot képez, de kárpótol a nem ázásával. A másik kettőt viszont nem ajánlanám tovább senkinek. Nem reklamáltam meg, de egy post kapcsán Andrea rám írt, hogy ha gond van, garanciában kijavítja, ha tudja.
Idézet
#4 Susa 2015-03-02 18:58
Két zsebes belsőnk van tőle és nagyon szeretjük. Szép, tartós és nagyon jól működik.
Idézet
#5 Eszter 2015-03-04 16:32
Andreától egy külső pelust vettem. A minta csodaszép, a PUL jól működik, de a tépőzárja nem tart rendesen. Jeleztem Andreának, azt írta, olyan tépőzár ez is, mint bármelyik, amit pelushoz használnak. A fazon sem stimmel, de ez gyermekfüggő, ezen nem akadok fenn, készséges is volt, felajánlotta, hogy üt bele még patentot, hogy jobban illeszkedjen. Összességében használható külső - de csak a nagyobbik fiamon, és csak alváshoz.
Idézet
#6 Ágota Skultéty 2015-03-07 09:30
Egy külsőt vettem Anditól, azt hiszem kendőből készült a külseje. Nagyon szép, igazán csajos.
Idézet