szerda, 16 október 2019
A+ R A-

DIA - PEL hímzett pelenkák

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Dia-Pel

Név: DIA - PEL

Termékek: Hímzett mosható pelenkák

Elérhetőség: Dobozi Petre Izabella

Web: https://www.facebook.com/diapel

 

Hozzászólások  

#1 Dobozi-Petre Izabella 2015-02-26 17:03
DIA-PEL hímzett mosható pelenkák, egyedi igények alapján.
Nemrégiben kezdtem mosható pelenkákat varrni, kezdetben csak hibrid külsőket készítettem, aztán csónakokat hozzá. Jelenleg pul külsőket is készítek, természetesen a dekor réteget hímzem, hogy minél kevesebb esélyt adjak az ázásra.
A pelenkákat a használók kérésének, visszajelzéseinek megfelelően folyamatosan javítom, módosítom, hogy a lehető legtöbb igénynek megfeleljenek.

Akár pozitív, akár negatív véleményed van a pelenkáimmal kapcsolatban, kérlek írd le, mert a pozitívum késztet a hímzésre-varrásra, a negatívumból pedig tanulok, hogy hogyan és mit változtassak.
Idézet
#2 H.J. 2015-03-01 00:44
Karácsony körüli vándoroltatás alkalmával sikerült kettőféle fazonú külsőt próbálni.Nagyon szeretem a Dia-Pel külsőinket! Egyéni kívánság szerint készültek, minden nyűgömre-gondolatomra lett megoldás. Kommunikáció szuper, anyagok nagyon kellemesek, a hímzés szintén nagyon jó minőségű. Ajánlom, hogy vándorpelusként teszteljétek, érdemes. Nálunk szerelem lett belőle.
Idézet
#3 Enikő 2015-03-01 22:00
Egy külső van egyelőre használatban, kb egy hónapja, intenzíven. Egyszer sem áztunk vele, bár éjszakára még nem próbáltuk, inkább betétekkel/tetrával/prefivel használom, de aláfér a belső is, csak eddig így jött ki a lépés. Kommunikáció ötös, anyagok, varrás, hímzés ötös, ár-érték-arány ötös, nem tudok rá rosszat mondani, reméljük pár év múlva is bírni fogja még a strapát, most úgy tűnik :) Tervezzük a következő beszérzését.
Idézet
#4 Viktória 2015-03-02 16:46
EGy hibrid pelust rendeltem karácsony táján.
A készítő szuper gyors volt és pont azt kaptam, amit szerettem volna, egy gyönyörű és igényes munkát.
Azelőtt soha nem használtam még hibridet, így ez lett az első.
A kezdeti ázás az én bénaságom volt. Mióta belejöttem, hogy kell feladni egy csónakos pelust egy gyerekre, azóta szinte a best of, abszolút kedvenc pelenkánk.
Csak ajánlani tudom!
Idézet
#5 Ágota Skultéty 2015-03-07 09:13
Először vándorpelusként volt alkalmunk kipróbálni egy tépős Dia-pel pelenkát. Szerelmes lettem, még így is, hogy teljesen fekete.
Idézet
#6 Kata 2015-03-22 19:45
Összességében szép, igényesen kidolgozott pelus. Sajnos a szegőgumija néhány használat után elkezdett erőteljesen szálasodni, valamint a combgumi megnyúlt. A méretállító patentokat sem lehet használni, mert azonnal szétpattannak.
Idézet